Managementadvies interimmanagement projectmanagement
Managementadvies interimmanagement projectmanagement
Home

Welkom.

Propulsor managementadvies, interimmanagement en projectmanagement

een jonge onderneming met veel ervaring

Profiel:
In juni 2012 is Propulsor opgericht door Erik van de Voort. Als manager in diverse organisaties heeft hij door zijn zakelijke maar informele werkwijze en zijn daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak veel lastige klussen tot een goed einde gebracht.

Professionele achtergrond en uitdaging.
Als commercieel medewerker begonnen in de kunststoffenindustrie en via een zijstap als artsenbezoeker terecht gekomen bij de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. Begonnen als regionaal secretaris via beleidssecretaris opgeklommen tot hoofd Adviesdienst en lid van het managementteam. De Adviesdienst is op eigen initiatief tot stand gekomen en vercommercialiseert. Gedurende de ruim 17 jaar van dit dienstverband kennis gemaakt met alle facetten van beleidsontwikkeling, beleidsuitvoering, projectmatig werken, lobbyen, netwerken, voorlichten en ontwikkelen en vermarkten van nieuwe producten. Deze ervaring vervolgens ingezet als directeur van een onderwijsgerelateerde organisatie. Aansluitend de carrière vervolgt als projectmanager persoonscertificering bij een toonaangevende certificerende organisatie. Nu toe aan een nieuwe uitdaging waarbij de gedurende 35 jaar opgedane kennis en ervaring graag ter beschikking wordt gesteld van organisaties die een probleem willen oplossen of behoefte hebben aan een troubleshooter.

Persoonlijke kenmerken:

Betrokken, nuchter, onafhankelijk, loyaal, doel- en resultaatgericht, besluitvaardig en oplossingsgericht en mijn ervaring komt ik het beste tot mijn recht, in een uitdagende professionele omgeving.

Competenties

Ø  Helicopterview
     analytisch vermogen,leervermogen,conceptueel denken,toekomstvisie,strategisch      

     inzicht

 

Ø  Resultaatgerichtheid

     aanspreken op gedrag,anticiperen,besluitvaardig,delegeren,plannen

Ø  Leiderschap
     luisteren,coachen,overtuigingskracht,vasthoudendheid,stressbestendig

Ø  Ondernemerschap
     creativiteit,betrouwbaarheid,initiatief,inventief,onderhandelen

Ø  Communiceren
     mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardig,sensitiviteit,betrokkenheid

 Home|Contact